• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Nyheder

Udviklingstrenden af ​​sollamper
Slip tid: 2021-08-05 17:46:36  Hits: 11


the udvikling trend i sol lamper


as jorden

&39; s ressourcer bliver stadig mere knappe, investeringen Omkostninger til grundlæggende energi er stigende, og forskellige sikkerheds- og forureningsfarer kan siges at være allestedsnærværende. Som en slags#inoxhaustible og uudtømmelig"sikker og miljøvenligny energi har solenergi modtaget mere og mere opmærksomhed. På denne måde skal solbelysningsprodukter fremstå med populariseringen af ​​solvarmere. Her vil vi lave en praktisk sammenligning mellem virkningerne af sol lamper og brugen af ​​netlamper."

409.jpg

comparison 1: Installation afnetbelysningsarmaturer er kompliceret: I hovedbelysningsprojektet er der kompliceret Driftsprocedurer. For det første skal kabler lægges. Her er et stort antal basiske værker som udgravning af kabelgrave, der lægges af skjulte rør, gevindskæring i rør og genopbygning. . Derefter udføres en langvarig installation og debugging, hvisnogen af ​​linjerne har et problem, er der et stort område af omarbejdning. Derudover er terrænet og linjerne komplekse, og arbejdsmaterialerne er dyre.

-


solar belysning ernem at installere: Når solbelysning er installeret, er der ikke behov for at lægge komplicerede linjer, Bare lav en cementbase og fastgør den med rustfrit stålskruer.


comparison 2: Høj elektricitetsomkostninger tilnetbelysningsarmaturer: Der er faste og høje elomkostninger tilnetbelysningsarmaturer. Det ernødvendigt at opretholde eller erstatte linjer og andre konfigurationer i lang tid, og vedligeholdelsesomkostningerne er stigende år for året.


solar belysning lamper er fri for elafgifter: solbelysning lamper er en en

TTIMTTIME investering, uden vedligeholdelsesomkostninger, og investeringsomkostningerne kan inddrives om tre år, og lange-term ydelser.-


contrast 3: Lysbelysning har skjulte sikkerhedsfarer: Lysbelysning har mange skjulte Sikkerhedsfarer på grund af byggekvalitet, Landskabsteknik Transformation, Materiale Aging, Unormal Strømforsyning og Konflikter mellem vand- og elrørledninger.

02-800_800.jpg

There er ingen skjult sikkerhedsfare i solbelysning: Sollamper er ultra

LOW-spændingsprodukter, som er sikre og pålidelige i drift.-


ær fordele ved solbelysning: grøn og miljøbeskyttelse, det kan tilføjenye salgssteder for udvikling og fremme af ædle økologiske samfund; Bæredygtig reduktion af ejendomsforvaltningsomkostninger og reduktion af ejeren

&39; s offentlige andel af omkostningerne.#


nin resumé, de iboende egenskaber ved solbelysning, såsom sikkerhed, ingen skjulte farer , energibesparende, ingen forbrug, miljøbeskyttelse,nem installation, automatisk kontrol og vedligeholdelse

free, vil direkte bringe indlysende fordele til fast ejendomssalg og kommunal tekniske konstruktion.-


if, du vil vide mere om Belysningsarmaturer, følg os venligst, du kan lyse dit liv. Zhengwei Lighting Co, Ltd er en integreret gade lampe producent involveret i gade lamper, LED lamper, landskabslamper, solgade lamper og andre udendørs belysning produkter, design, udvikling og installation samt en lampeproducent i Guangdong, Kina . Velkommen din forespørgsel.


Tidligere: Kernefordelen ved solpanel Sunpow...

Næste: Hvad med Solar Power Bank

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?