• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Nyheder

Hvad med Solar Power Bank
Slip tid: 2021-08-10 17:52:48  Hits: 36

HOW OM SOLAR POWER BANK

The Opladningsprincippet for Solar Mobile Power er at konvertere sollysets energi til elektrisk energi og opbevare den i batteriet af Solar Mobile Power. Når mobiltelefonen ikke har tilstrækkelig strøm, overfører solen mobil strømforsyning strømmen i batteriet til mobiltelefonen.

411.png

For rejse venner, der ofte engagerer sig i udendørs aktiviteter, folk på forretningsrejser, Og folk, der ofte udfører feltoperationer, skal de bruge mobiltelefoner, tabletter, digitale kameraer og andre elektroniske produkter til kommunikation eller underholdning i det vilde miljø i lang tid. , Så skal dernaturligvis være tilstrækkelig kraft, selvfølgelig kan du bære en mobil strømforsyning, men du skal oplade strømmen på forhånd, men det er måske ikkenok. I dette tilfælde vises fordelene ved sol-mobilkraft. Det kan på ethvert tidspunkt opkræves, og den udendørs praktiske funktion er stærkere.

-Me Main Medium of Solar Mobile Power: Batteriet af Solar Mobile Phone oplader er generelt lithiumbatteri, og den bedste skal være lithiumpolymerbatteri, hvilket er sikker og høj-perature. Arbejdsprincippet for Solar Mobile Power: Princippet om Solar Mobile Phone Charger konverterer solenergi til elektrisk energi og gemmer den i det byggede

in batteri på Solar Mobile Phone Oplader. Når mobiltelefonen skal oplades, vil batteriet i Solar Mobile Phone opladeren udsende den elektriske energi. Telefonopladning.

412.png

404.png

-Solar MOBILE POWER KØB GUIDE: Nøglen til kvaliteten af ​​Solar Mobile Phone Opladere ligger i tre punkter: For det første, effektiviteten af ​​brugen. Anvendelseseffektiviteten indeholder to aspekter: solpanelets konverteringseffektivitet og den sekundære konverteringseffektivitet. Konverteringseffektiviteten af ​​solpaneler, somnavnet antyder, refererer til effektiviteten af ​​at konvertere lysenergi til elektrisk energi; Og den sekundære konverteringseffektivitet refererer til effektiviteten af ​​at lagre lysenergi på batteriet, efter at den omdannes til elektrisk energi. For det andet, batterikvaliteten og kapaciteten. Batteriets kapacitet er generelt 1,2 gange det for dit mobiltelefon batteri. Når det byggede-in sol lithium batteri udledes til mobiltelefoner og andre digitale produkter, vil der være energitab under energikonverteringsprocessen. Omregningskursen er generelt 80%-90%. Den solenergi, der genereres af batteriet, er tilstrækkelig til din mobiltelefon. Et sådant stort batteri kan spare dig, telefonbatteriet er fuldt opladet. Batteriets kvalitet er også relateret til solopladerens levetid. For det tredje, styringskredsløbet og beskyttelseskredsløbet. Denuværende solcelle telefonoplader produkter på markedet er meget komplicerede. Beskyttelseskredsløbet og styrekredsløbet i det kan være enkelt i design eller have dårlig kompatibilitet, hvilket kan beskadige mobiltelefonen eller forkorte køretøjets levetid og batteriets levetid. Så design af kontrolkredsløb og beskyttelseskredsløb er meget vigtigt. Solar Mobile Power Charger-a God hjælper til udendørs sport. Størrelsen af ​​solmobilkraft er stadig relativt lille. Det indtager kun tre

quarters af størrelsen af ​​iPhone 4S, og det er meget bekvemt for brugerne at bære. \\ N

Tidligere: Udviklingstrenden af ​​sollamper

Næste: Amorf silicium (A-SI)

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?